Skriv et brev

Det er nu fem år siden jeg lærte at benytte en computer. Første skridt var at sende emails og surfe rundt på utallige sider og fora.  Fundet en del ud af om min fars fødested i Polen. Om Sønderjylland, hvor jeg kom for dagens lys en menneskealder siden.  Aktiv på sociale fora.  Berigende på mange punkter.

Modtager efterhånden en del emails  fra bekendte,  foreninger osv. Alligevel savner jeg til stadighed at modtage nogle  personlige breve, og ikke kun rudekuverter og diverse adresserede reklamer. 

Læste for nyligt nogle gamle breve fra min ældste datter,  det slog mig at flere ting som blev berørt i brevet  stod mellem linierne..” Stemninger,  følelser”,  der svævede underforstået   i de skrevne ords tegn. Stik  imod emailens digitaliserede og ensartede ord, som ofte bliver misforstået iflg. en undersøgelse om sprog, tegn og kommunikation.. 

 Det at modtage et personligt skrevet brev er for mig en stor kilde til glæde. Kan tages frem og læses flere gange, så essensen i brevet fæstner sig. Givtigt for mennesker i alle aldersgrupper. Tænk exempelvis  på breve til  kærester, ægtefæller, forældre/bedsteforældre og børn. Tænk på , hvor tit de er blevet læst og har skabt livsglæde. 

 Hvad med, at skabe glæde med  et hjemmelavet postkort. Her kan du se, hvordan man kan gøre det på en nem måde.

Dette har du brug for:

  • Gult bølgepap
  • Rød filt
  • Gult papir
  • Grøn piberenser
  • Lim
  • Saks
Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: