Tanker om enkelhed.

Enkelhed handler om at have en rigtig  indfaldsvinkel til tingene. At være i stand til at nyde dem og bruge dem, men ikke ejes af dem. Der er både en indvendig og en udvendig enkelhed. Det indvendige har at gøre med hvordan jeg forholder mig  til mig selv.

Ekstern: hvordan mine materielle forhold ser ud. Selvfølgelig er de også forbundet. Det er svært ikke at få følelsesmæssige bånd til ejendom..

 

5 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

 1. Henning Nørholm. Simonsen, 20/2-2012 kl. 14.28

  Jeg syntes det er svært ikke at få et forhold til værktøj som man har en historie ;-) Jeg har grebet mig selv i at være besidderisk. Min nabo spurgte om hen måtte få en af mine paraboler. Jeg bruger dem ikke og så kunne jeg jo lige så godt sige ja, Som at de bare ruster op…. Det er svært. Det er lettere at sige nej
  Kvinder er det heller ikke let at dele med andre ;-)

 2. Anne, 21/2-2012 kl. 9.44

  Ha Ha Henning..

  Ja det kan jo være du får brug for den parabol.. ;0)
  Eller nej.. Tænk på glæden ved at give, og tænk at du så har et stykke (Undskyld) Skrammel mindre..
  JEg forstår godt forholdet til ting man bruger, men ting som enten ryger på loftet eller stilles væk fordi de ikke bruges mere, kan du da ligeså godt glæde andre med.. Evt start med at låne den ud til naboen, for så kan du jo altid hente den igen hvis du en vinter mangler en bobslæde .. ;0)

  Henning min ven, smider du ikke en mail til mig, jeg har fået slettet din mailadresse..

  Kram fra Anne

 3. Henning, 24/2-2012 kl. 11.07

  Hej Anne Jeg har mange sjove ting at fortælle dig med mindre at du har skiftet interresser så må du lige siget til. Det sker en del på området med de fattige i danmark og flere vil melde sig ud af samfundet og lave en ny organication. min mali ved du er en sol.dk mail jeg heder kreativ snabeala prik dk Alle der ønsker at skrive til mig er velkommen. Hygge til dig Anne ses :)

 4. Henning Simonsen, 28/6-2017 kl. 10.03

  Hej Anne her er en Email håber det lykkeds med dit liv dine haver dine planer…

 5. Henning Simonsen, 28/6-2017 kl. 10.03

  nekodemus@gmail.com

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: