Det helt nære …

Har været off på det enkle liv ..
Nu er jeg tilbage .. starte mit comback af et nærvær billede af nærvær af mit stuevindue .. Denne sommer står i Det helt næres navn ..
Velkommen tilbage og tak for at bloggen Det enkle liv lever ..
Blessed Be
Bolette Gaia .

6 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

 1. Henning Simonsen, 10/7-2012 kl. 15.16

  Hej det kunne være skønt om hvis der var lidt mere aktivet her på siden. Der er sket meget i mit liv
  nu ser det ud til at det bliver mere enkelt at leve
  det enkle liv for mig…. No tv og en ny sød hippie
  ven og de 5 tibetanere hver morgen leve med naturens biorytmer.. yeeea næsten Amish i Danmark artigt ;-) knuser til alle L P H U

 2. Bolette Gaia, 12/7-2012 kl. 14.18

  Hej Henning måske du selv ville have lyst til at blive skribent herinde ?

  de bedste og enkleste hilsener

  Bolette Gaia ..

 3. Leif Leszczyński, 14/7-2012 kl. 8.12

  Hej Henning
  Godt at høre fra dig! Du er ikke på FB mere?
  No TV og en ny hippieven – næsten Amish – alletiders!
  Kærligst
  Din pensionerede hippieven…

 4. Henning Simonsen, 14/7-2012 kl. 20.44

  Hej Leif.
  Jeg er ved at forsøge at leve det liv jeg ønsker uden parfume og syntetisk kemi og tv efter årstidernes skifte og naturen bio rytmer. Bage kager om vinteren og alle de aktiviteter som kræver brændeovn og som giver varme til huset. Her i sommer har jeg ikke brug el og har nøjes med det vand som varmes i solfangeren.
  ok jeg har brugt lidt el til mobilem og den bærbare
  men de er kun tændt kort da jeg ikke vil betale mere end 500 kr om året til sms og Internet. jo jeg prøver og har nu fundet en ny kæreste som er til bøger og hygge Vi er en ny tids Hippier måske New art Amishe. Jeg laver for øvrig naturlig sæbe 100% biologisk og som jeg plejer vodka og urtemedicin men når der bliver mere ro på tror jeg det lykkedes. Yoga og urtete og de 5 tibetanere ture i skoven og samle bær og svampe. Jeg siger kun Beatles og All You Need Is Love og With A Little Help From My Friends …love…

 5. Bolette Gaia, 15/7-2012 kl. 8.28

  Hej Henning og Leif ..
  dejligt med udveksling – dog Henning de korte øjeblikke du er på nettet kunne måske netop gå med at sprede budskabet for det lyder skønt ..

  Er selv til det enkle dog ikke i så markant omfang .mit fokus er meget på Naturen..nuet ..genbrug og først og fremmest hjerteenergi og spiritualitet i jordhøjde <3 arbejder som Helårshex fra mit Enghuset på Sydøstfyn <3 ..

 6. Henning, 21/7-2012 kl. 11.20

  Hej Bolette Gaia.
  Med focus på nuet rigtig meget med knuser kys og hygge og samspil og masage og yoga ;-) Jo og genbrug og gør det selv og meget mere. Det spirituelle. Jo det er min lille hemmlighed at jeg kan heale med men det gør jeg samtidig med at jeg giver masage eller stryg for over håret eller giver masage på en øm skulder :) Ser du jeg er ikke et lysvæsen som mange af de der spirituelle jeg kender her på jorden jeg er mere jordnær og i kontakt med jorden og naturen Jeg kan slet ikke leve som vegetar. Jeg er bedre til at skabe kaos som giver en fornyelse –Tror jeg ikke jeg kan være vegetar. Jeg spreder andre budskaber. Jeg er sikker på at vi er inde i en forandrings periode at folk begynder at få kontakt med deres indre samvittighed og fornuft så jeg tror på en bedre verden er på vej,,, knuser til jeg alle.

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: