Vi kan ikke forandre verden med et hug

Hvis samfundet skal ændre sig, må det være gennem en politisk handling. Samtidig er vores valg i hverdagen vigtigt. Hvad bruges tiden til? Hvordan bor vi og hvad køber vi ind – mindre  konsum er også med i valget af en anden livsstil, der kan medvirke til  forandringer i  samfundet og verden.

Vi har mulighed for at ændre vores liv. Der begynder vores fremtidsvision at blive realiseret. Samfundændringer sker ikke kun via agitation  og kronikker i diverse aviser,  men ved konkrete handlinger her og nu. Et gammelt slogan siger handling giver forvandling. På en måde bør ens livsstil være et budskab – en slags forbillede om en anden måde at leve på end den gængse forbruger- og smid væk-mentalitet.

Engagementet giver stor  mulighed for livsglæde, og  er medvirkende til at bane vejen  for en ny måde at se livet på..

Nogle har fundet vejen igennem forskellige fællesskaber, som Slow City, øko-landsbyer  Fejø-modellen eller simpelthen det, at eje en fælles kolonihave til dyrkning af giftfri  grøntsager og som rekration for sjæl og legeme.

 

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: