17. december 2012

I dag har jeg 6 års jubilæum som skribent på www.det-enkle-liv.dk

6 år.

Tiden flyver og min søn er ikke længere 6 år, men 12. Det er lidt af en forskel på flere måder.

Hvad har jeg så skrevet om, i de år der er gået?

Har det været nærværende og vedkommende?

Det er jo ikke helt let at vide, når man skriver til et ‘blankt lærred’ og ikke helt ved, om der overhovedet er nogen der læser det man skriver. Heldigvis kommer der af og til respons på vores blogindlæg, og det er så dejligt når nogen skriver tilbage, og kommenterer på det man har skrevet.

Af og til tænker jeg, at nu går jeg i ring og skriver om det samme, som jeg har skrevet om tidligere, endda med stor fare for, at det er de samme holdninger jeg giver udtryk for.

Andre gange har jeg været superheldig og falde over noget som opflammer mit retfærdighedsgen, eller noget som bare er drøn spændende og som jeg absolut MÅ dele med jer.

Hvem I så end er derude?

Af og til har jeg holdt pauser i lange perioder.

Er begyndt på et skrivekursus, og sidste gang sagde vores lærer, at det er godt at øve sig i at skrive alt muligt, OGSÅ blogindlæg….så I må holde for.

I er tilskuere til mine lektier.  Sorry, jeg vil prøve at være vedkommende og finde interessante emner der vedrører bloggens emne felt.

Får lyst til at skrive lidt om bloggen www.det-enkle-liv.dk lige her.

Som nogen af jer måske har opdaget er det jo et temmeligt rummeligt sted. Vi har vidt forskellige religiøse og politiske holdninger, det vi har tilfælles er vores bekymring for miljøet. Vores ønske om at formindske de fodspor vi hver især sætter på kloden, og blive mere bæredygtige.

Også her er vi på vidt forskellige steder, nogen er kommet meget langt med det, mens andre arbejder i en mindre skala.

Men alle synes vi det er vigtigt, at vi passer på vores klode.

Det er ikke alle skribenter der er aktive lige p.t. nogen har været med fra starten og andre er kommet til siden. Nogen er holdt op og i gang med andre spændende ting. Jeg var ikke selv med da bloggen startede, men med i en Simple-living gruppe på nettet hvor vi diskuterede de samme ting, og det var herfra Lotte Hove spurgte mig, om jeg ville være med til at skrive her.

Egentligt startede jeg som søndagsblogger, men jeg har med at lave rod i det. Er lidt anarkistisk i min tilgang til ting, så hvis jeg bliver optændt af hellig skriveild, så buser jeg bare på, og kommer til at skrive på de andres dage. Undskyld mine med-bloggere for denne uopdragenhed.

I perioder har vi haft svært ved at holde liv i bloggen, for man kan godt køre lidt træt i at skrive, hvis der ikke er noget på tapetet. Eller når ens liv er optaget af andre vigtige ting, såsom at tjene til føden.

Vi havde det oppe at vende i april sidste år, om vi skulle lukke bloggen. Men vi var flere der var kede af, hvis den helt skulle forsvinde ud af cyberspace.

Jeg tænker også, at selvom vi ikke altid har en aktiv blog, så ligger der jo masser af gamle guldkorn om forenkling, madopskrifter, miljø, sundhed og så videre, som folk kan søge på og måske stadigvæk få noget ud af, at læse om.

De kan også blive inspireret af de links der findes på siden, til at finde frem til andre, der måske er mere aktive end os.

Bloggens liv og aktivitetsniveau bølger op og ned som livet selv.

Og sådan må det vel være med sådan en størrelse som det-enkle-liv.dk

Ha’ en rigtig dejlig uge

De bedste hilsner fra SusieQ

 

PS. Jeg har fundet et trick. Jeg kan skrive blogindlægget før det skal på, og så sætte computeren til at huske, hvilken dag det skal lægges ud – måske vil jeg med den anordning, bedre kunne ramme mine søndage ;-)

 

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: