Pengevirke

Kære Læsere

Synes ikke jeg havde noget på hjertet i søndags og fik derfor ikke skrevet blogindlæg.

Men i dag har jeg modtaget Pengevirke nr. 1 2013. Tidsskrift for ny bankkultur – der udgives af Merkur og Cultura Bank.

Der er ret mange artikler i bladet denne gang, som omhandler ting vi har skrevet om her på bloggen, derfor synes jeg det er relevant at give eventuelle intereserede et link til bladet:

https://www.merkur.dk/LinkClick.aspx?fileticket=BTz0gqztQNQ%3d&tabid=436

Der er artikler om Transistion Towns,  om nye fællesskaber. Om tag haver og om at dyrke Nørrebro. Om Lone Dröscher Nielsen der har reddet over tusind orangotangunger og meget mere.

Det kan af og til godt føles lidt op af bakke, at sidde og skrive blog indlæg og gerne ville være miljøbevidst og samtidig, er der forhindringer, både indre og ydre, som gør, at jeg synes tingene går for langsomt.

Men når jeg ser et blad som det nye Pengevirke, bliver jeg helt glad i låget over hvor mange dedikerede mennesker, der findes rundt omkring i verden, der alle arbejder på at skabe nogle fællesskaber, hvor alle trækker i samme retning og gerne vil det bedste for vores klode.

Der er også et par e-mail adresser i bladet: hvis du nu bor i nærheden af Ålborg og mangler et stykke jord at dyrke, så vil Anne-Marie dele sin økologiske jord med andre, set evt. sidste side. Der er også en mail adresse til DYRK Nørrebro, hvis du bor i den anden ende af landet, og også gerne vil dyrke noget jord, så kan de også kontaktes se s. 15.

Skønt at så mange gerne vil have jord under neglene, nu mangler vi bare at forårssolens stråler får smeltet den sidste sne, så kan vi komme i jorden igen.

Det glæder jeg mig helt vildt til.

Og det er jo slet ikke for tidligt at så lidt indendørs til senere udplantning :-)

Så det kan du jo gå i gang med, mens vi venter på at solen får magt.

Rigtig god påske

fra SusieQ

4 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

 1. Carl, 26/3-2013 kl. 21.23

  Haha, sne er ingen hindring …

  Jeg var ‘i jorden’ i går, og høstede jordskokker …
  Under et tykt lag sne, men af samme grund kunne jorden til gengæld godt graves …

  Og jeg har også lige forsået det første hér til aften …

 2. SusieQ, 26/3-2013 kl. 21.26

  Carl det lyder jo strålende! :-)
  Jeg er på jagt efter nogle blå lupinfrø til en veninde, sådan nogle har du vel ikke på lager vel?

 3. Carl, 29/3-2013 kl. 10.18

  Nej, desværre …

  Jeg har en del spøjse frø i køkkenskabet, jeg købte et ‘skærehave-sæt’ fra Fuglebjerggaard sidste år, som jeg dog aldrig fik sået …
  Der er nogle latyrus-frø, men ingen lupinfrø

 4. SusieQ, 29/3-2013 kl. 20.29

  “Skærehave-sæt”????
  Latyrus har jeg selv :-)

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: