Det haster, der skal ske noget NU!

Var til årsmøde i Agenda 21 netværket på Gladsaxe Bibliotek i fredags, og dagen startede med et foredrag af Jørgen Steen Nielsen, der fortalte om sin bog “Den store omstilling – fra systemkrise til grøn økonomi”. Du kan læse mere om bogen her:

http://www.informationsforlag.dk/view_product.php?product=978-87-7514-362-7

Noget af det mange Agenda kontorer arbejder med, er udfordringen med de store regnmængder vi får på grund af det varmere vejr. Her er et forslag til et smukt tag, der er med til at opsuge vand:

http://www.youtube.com/watch?v=XmdBFanFzbc

På Agenda 21 mødet i går hørte jeg også om dette  anderledes 6 ugers selvvalgt uddannelse, jobkursus med fokus på bæredygtighed:

http://omstillingsagent.dk/?goback=%2Egmr_3776885%2Egde_3776885_member_229235077

Sidste tilmeldingsfrist er d. 21. april.

Det er ikke et minut for tidligt, at folk får øjnene op for, at det er nødvendigt, at vi selv; både du og jeg, din nabo og søster, moster og kollega og en du engang gik på kursus med, din ex-kæreste, og din bedstefar. Ja vi er alle sammen nød til, at finde en mere bæredygtig måde at leve på. Det nytter ikke noget at vente på at politikerne gør noget, de er alt for langsomme i optrækket, vi er nød til at gøre noget nu! Hver især og alle sammen.

Ved du ikke hvad et Agenda 21 kontor er for noget?

Her kan du se mere: http://www.la21centre.dk/site/Hvem_er_vi/

På dit lokale Agenda 21 kontor kan du få hjælp til, at finde ligesindede som du kan lave projekter sammen med. Det kan nemlig være svært at skulle løfte det hele selv, og det bliver så meget nemmere, når vi hjælper hinanden. Eller du kan melde dig på banen og bakke op om nogle af alle de projekter der allerede er i gang.

Der er mange udfordringer der skal løses, og nogle af løsningerne er rigtig sjove at være med i. Du behøver ikke være alene med dine tanker og idéer, for du kan få hjælp til at finde nogen af lege med. Nogen der også gerne vil leve mere bæredygtigt, og være med til at løse både sociale, økologiske og inklusionsmæssige udfordringer.

Held og lykke

Skriv gerne tilbage hvis du får nogle sjove oplevelser ud af det :-)

Rigtig god søndag

fra SusieQ

 

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: