Fantastisk mel

 

Denne opskrift er sådan lidt meget på slump, så du må ikke tage mig det ilde op, men har din fulde frihed til at fuske lidt med opskriften :-)

 

Copyright SusieQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 dl. lunken vand

50 gr. økologisk gær

2 spsk. økologisk olivenolie

½ tsk. salt m. sesam og lavendel fra Samsø Landkøkken – nok det dyreste salt jeg nogensinde har købt.

Et drys tørret ramsløg

Et drys tørret timian

Et drys pizzakrydderi

1 lille spsk. hvedeklid

 

 

Copyright SusieQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CA. 600 gr.  økologisk Farina Tipo 00 fra Frumenta – farina betyder bare mel, men det er noget af det dejligste mel, at arbejde med. Og jeg ved helt ærligt ikke om det er 5-6-700 gr. jeg har brugt, jeg har bare puttet i til dejen føltes fin og god. Så stop mens legen er god, så dejen ikke bliver kedelig og tør.

Skal hæve en times tid.

 

 

Copyright SusieQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var så min søndagsblog, der brude have været på i går, men vejret er alt for godt til, at sidde inde og skrive.

Derimod kan man jo godt tage en god bog med ud og læse i, og jeg kan varmt anbefale I løvens skind af Michael Ondaatje, den er så smukt skrevet. Han skaber nogle helt fantastiske naturbilleder i de første kapitler. Jeg er endnu ikke færdig med den, så jeg aner ikke hvordan den ender, men det jeg har læst indtil nu er ret smukt.

 

 

Copyright SusieQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsat rigtig god Pinse

fra SusieQ

 

PS. Man kan jo godt dyrke lidt grønt, selvom man har en meget lille have.

 

 

Copyright SusieQ

1 kommentar

Trackback

Kommentar(er)

  1. SusieQ, 22/5-2013 kl. 6.19

    PS. det var snobrødsdej og pizzadej jeg lavede ovenfor.
    :-)

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: