Vil du i fjernsynet?

Helle Bøttiger fra Nordisk Film har lagt denne forespørgsel ind som kommentar under Personerne bag – jeg lægger den lige på forsiden her, da jeg ellers ikke tror der er så mange der opdager den.

De bedste hilsner fra SusieQ

PS. Var til bryllup i går, det var blevet lyst da jeg kom hjem og i stedet for at gå direkte i seng, var jeg simpelthen nød til at gå en tur ned i haven, sammen med katten der fulgte mig troligt rundt - og høre den fantastiske fuglesang.

Kan godt anbefales enten; at gå alt for sent i seng eller stå meget tidligt op, og opleve en skøn sommermorgen, før trafikken starter, og opleve fuglene synge helt vildt. :-)

Håber I får en dejlig uge.

 

Kære brugere af Det enkle liv.

Jeg er ved at caste dejlige mennesker til et inspirerende madprogram på TV2. I den forbindelse er jeg faldet over jer -og jeg tænker, at I eller nogen i jeres netværk, kunne have lyst til at lege med?

Jeg håber, at I har lyst til at dele nedenstående med de mennesker i omgiver jer med? I er velkomne til at ringe eller skrive til mig, hvis der er noget i er i tvivl om!

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Mange hilsner Helle Bøttiger

Her er lidt inspiration fra redaktionen:

Har du Danmarks lækreste køkkenhemmelighed?

Vi søger ildsjæle, der synes det er dejligt at dyrke egne afgrøder, finde spændende ingredienser i naturen, opdrætte dyr og har en passion for at tilberede resultatet af deres anstrengelser.

Er du bidt af at dyrke dine egne råvarer eller finde spændende ingredienser i naturen? Brænder du for at bruge dem, til at finde på helt særlige specialiteter?

Så er det måske dig, der skal dele din passion med resten af Danmark? Det kan blive din køkkenhemmelighed, der bliver kåret til landets lækreste!

Der er tale om et seriøst og inspirerende madprogram, der tager os rundt i landet for at møde dejlige mennesker, der brænder for at dyrke deres egne afgrøder og bruge dem i hjemmelavede specialiteter.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at lege med eller høre mere om projektet!

Mange hilsner Helle Bøttiger, Nordisk Film TV

helle.boettiger@nordiskflmtv.com

26 39 69 29

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: