“Nye” kontormøbler

Jeg har lejet et lille kontor på 7.5 m2, og er ved at tænke på hvilke møbler der skal derind – uden at det koster en formue.

Heldigvis kender jeg mange søde mennesker, og da jeg var til indvielse af Vejles nye  Mobile Byhaver i går, fik jeg bordet, de brugte til at opbevare kaffe med videre på, forærende.

Fantastisk, så nu er jeg ved at fikse bordet op med en bøtte transparent maling.

Da jeg ikke rigtig har nogen penge i overskud til at møblere med, så er det jo rart, at have lært at tænke i Simple-living baner, og samtidig har jeg langt om længe lært, at sige; “JA Tak!” når folk tilbyder mig noget.

I morgen skal jeg ud, at se på nogle fotos, som min dygtige fotoveninde ikke længere har plads til, da hun har opsagt sit depot –  så dem må jeg få et af.

En anden veninde tilbød mig også et af hendes fotografier, taget af en dygtig fotograf, der desværre døde før hans billeder blev udstillet i hendes firma, hvorpå fotografens mor donerede alle sammen til firmaet, nu må jeg så få et af dem også.

For et par år siden fandt jeg, en gammel tallerkenrække der var blevet smidt ud. Siden har jeg fablet om, at få den malet og sat op i min forgang, som jeg bruger til læsesal (med plads til éen person).

Det er aldrig blevet til noget, nu er den næsten malet færdig og kommer i stedet op på mit nye kontor til bøger og foldere.

Tænker at jeg måske kan score nogle af min søns mange runde gulvtæpper, som vil passe fint til lokalet.

Jamen så mangler jeg efterhånden kun noget at sidde på og en reol.

Dejligt, som alting flasker sig, når bare man er åben for det.

 

Rigtig god søndag til jer alle.

fra Susie

PS.

Husk nu at få lavet hyldeblomst drik, det er lige nu det skal være før det er for sent.

Det forebygger forkølelsessygdomme. Det er første gang jeg ikke allerede har produceret til huset her, men har ikke haft tid i år, håber jeg når det selvom det er sidste udkald.

 

 

3 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

 1. SusieQ, 30/6-2013 kl. 18.57

  Så nu har jeg både brochureholdere, en fin lille gammeldags lampe, et bord og 3 smukke fotos fint indrammede til mit nye kontor. Den grå brochureholder bliver smuk himmelblå – skønt med genbrug! :-)

 2. Henning Simonsen, 21/7-2013 kl. 19.53

  Det er megert spændende :-) Jeg har selv en side på facebook der hedder detsimpeliv…. det handler om så huse og hytter og om at bo simpelt.. I dag byttede jeg enoge krysfiner plader med 10 litter Linolie og 31 kvadratmeter 100 mm isoleringsmateriale. Så har jeg noget håndlavet natur sæbe og noget brød jeg skal sælge i morgen og der for skal jeg have en spade og en rive. .

  Når man har så lid plads som 7 kvadratmeter skal møblerne næsten have flere funktioner Der skal være skuffer i stolene og under bordet Billederne på vægene skal næsten være uden rammer og vinduerne skal være med hylder til gglas og kopper og i lofter kan man også sætte billeder eller hænge op net …Som reol ville jeg nok selv vælge en stofreol fra Ikea og oppe over vinduet eller oppe ved lofter små hylder. Jeg kunne sagten leve på 8 kvadratmeter jeg ved det fordi jeg har prøvet.

 3. Carl, 20/8-2013 kl. 9.43

  Hej Henning, din Facebook-side lyder spændende – har du et link .. ?

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: