Lyset vender tilbage

Jeg var så heldig at være til Solhvervsfest i går aftes.

I morges gik jeg og tænkte på, at det nye år egentligt begynder i dag.

 

I går da der var rigtig godt gang i bålet, forestillede jeg mig, at jeg smed alle de sidste års fortrædeligheder og svære ting på bålet og brændte dem af.

Min mand døjer med en rygskade, så de sidste par år, har være tunge.

Han er så ufattelig heldig, at han er blevet tilkendt et fleksjob. Det er ligesom at vinde i lotto.

Alle bekymringerne røg på bålet.

Dynen af ked-af-det-hed, som jeg har døjet med i et par uger, den røg med på bålet og gik op i flammer.

 

I nat da vi kom hjem, kunne jeg ikke bare gå i seng, så da sønnen var blevet puttet, og manden gået i seng, satte jeg mig ved pc’en og faldt over en lille video fra Louise L. Hays hjemmeside. Det var Wayne W. Dyer der talte om en bog han havde læst skrevet af William Davis; Wheat Belly. Han talte om hvordan den gensplejsede hvede ødelægger vores krop og at jorden har mistet næsten 50 % af bierne.  Hans teori var at de måske bliver forvirrede af den gensplejsede planter.

Du kan selv se klippet her:

http://www.hayhousenewyounow.com/home-registered/?sr=1

 

Herunder kan du se nogle andre forklaringer, men tingene hænger alligevel sammen, for det er stort set de samme firmaer der gensplejser og producerer sprøjtegifte.

 

http://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/mystisk-massedod-blandt-bier-forklaret

 

Vil du vide lidt mere om bier kan du læse her:

http://www.naturpaedagogik.dk/nybi.htm

 

Her er lidt flere nyheder om biernes tilstand og hvad det egentlig betyder

http://lokalavisen.dk/tv-massedoed-blandt-bier-koster-samfundet-dyrt-/20130503/artikler/130509682/1052

 

Her er nogen af dem der arbejder seriøst med bier

http://www.biavl-dbl.dk/

 

I stedet for at gå i seng, gav jeg mig til at bage boller for første gang i månedsvis.

Nu skal det være slut med alt det hvide brød, tænkte jeg.

Lavede superdejen, der jo stort set passer sig selv.

 

½ liter koldt vand

½ pakke økologisk gær

lidt salt

2-3 spiseske fulde økologisk havregryn

ca. ½ kg. økologisk stenkværnet fuldkorns mel, i går var det fra Skærtoft mølle, men du kan bruge et hvilket som helst økologisk groft hvede- eller speltprodukt.

 

Du kan sådan set også tilsætte alle mulige andre ting, som hørfrø, lidt rugmel, eller hvad du nu måtte finde på.

 

Rørte det sammen i en stor skål (dejen må gerne være fugtig) låg på og så ind i køleskabet, og i morges skyllede jeg to spiseskeer i koldt vand (så dejen ikke hænger fast) og satte 4 klatter dej på pladen, dryssede dem med sesamfrø og ind i en varm ovn på 200 grader (175 grader varmluft) i 15 minutter.

 

Resten af dejen har jeg sat tilbage i køleskabet, så er der også frisk bagte boller i morgen tidligt.

 

Nytåret giver mig altid lyst til, at rydde op og rydde ud, både i tøj og gamle vaner overbevisninger og begynde på en frisk.

 

I morges var Anders Ladekarl på  Go’ Morgen Danmark fortælle om de Syriske flygtninges svære situation, nu hvor det virkeligt er blevet hård vinter dernede.

Har du ingen penge at hjælpe for, men vil gerne gøre en forskel alligevel?

Trænger dit tøjskab også til at blive ryddet op?

Så kan du samle det tøj du alligevel ikke bruger længere, og køre det hen til nogen af de containere der står rundt om i landet, hvor man samler ind.

I Vejle kan du køre det op til Hafez Fares i Ellevang 5, 1. tv. i Vejle. Så sørger han for, at det kommer med containeren ned til de syriske flygtninge. Det føles godt, når dit gamle tøj bliver til en god gerning.

Hafez har mobil 21 95 53 62

Har du mod al forventning stadigt penge tilovers, på trods af juleindkøb, så vil de sikkert også være taknemmelige for hver en lille skærv, der kan være med til at betale for transporten. Husk mange bække små gør en stor å.

Rigtig god søndag

fra SusieQ

 

1 kommentar

Trackback

Kommentar(er)

  1. Henning Simonsen, 6/3-2014 kl. 12.56

    Den hvede som vi har på markerne og alle de sorter der ligener hvede med nogele af de samme proteiner gør alle syge. Det er ingen tvivel om at kroppen bliver angrebet af hvede….. Om måske 20 år så vil man måske begynde at opdage hvor mange der dør på grund af hvede.

    Jeg ved at alle autoimmun sygdomme er knysttet til hvede og sukker.

    Jeg har MCS og når jeg ikke røre ved hvede har jeg igen prbolemer. Det som er smart hved hvede er at man først kan opdage at det var det som var årsagen til ens pardentose eller træthed eller fibromyalgi eller mavesår…. er at det protein er i kroppen i over en månede efter man er stoppe med hveden… Det er bare lige lid støv fra hveden der skal til afor at imunsystemt ikke reagere som det burgte men måske i stedet angriber proteiner i led med en betændelse der giver gigt etc.. De svageste steder på kroppen er der man er mest udsat.

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: