En film om hvordan livet kan leves, for at redde jorden

‘Så meget godt i vente’

Se filmen i Lido i Vejle Tirsdag den 23. september kl. 16.30

Filmen har været vist med stor succes i biografer landet over, og foreningen Gartneriet Rødmoses Venner arrangerer i samarbejde med Lido en visning i Vejle.
Der bliver en kort introduktion til filmen v/ Klaus Loehr-Petersen fra Rødmoses Venner. Efter filmen er der ca. 20 min. til samtale og debat, og gartner Endrik Maat fra Gartneriet Rødmose vil besvare evt. spørgsmål om biodynamisk dyrkning.

Phie Ambo brænder for at fortælle personlige historier, hun synes er vigtige også for andre at kende. Efter et besøg på Thorshøjgård blev hun facineret af livet, mangfoldigheden og stemningen på gården. Den er skabt af Niels Stokholm, der i 40 år har været biodynamiske bonde med en begejstret og praktisk tilgang til alt levende på gården og i naturen. Phie Ambo har været på gården i alle mulige situationer, og på alle tidspunkter på døgnet og på året. Det er der kommet en smuk og tankevækkende – og debatskabende – dokumentarfilm på 95 minutter ud af.

Billetter á 65 kr købes i Lido på www.lido.dk 

Du kan læse mere om filmen og se en trailer på Så meget godt i vente

 

De bedste hilsner

SusieQ

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: