Linea – den sortplettede blåfugl


Linea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nørderi betaler sig.

Kombineret med den rigtige samarbejdspartner, så bliver det rigtigt sjovt.

Mødte endelig billedkunstner Mette Skov Mærsk, efter et par år, at have haft hendes visitkort, men først da to af mine veninder samme uge, helt uafhængigt af hinanden, sagde “Jeg tror du skal ringe til Mette Mærsk – jeg tror I skal lave noget sammen.”

Ja så fik jeg løftet røret, som man ville have sagt i gamle dage, og ringet til Mette.

Det er jeg utroligt glad for, at jeg gjorde, for det er der kommet denne her smukke bog ud af.

Bogen handler om den sjældne sommerfugl, den sortplettede blåfugl, som her i landet kun lever på Møn.

Vi har nørdet for at få bogen så præcis som muligt.  Vi har benyttet os af 5 nørdede mænd, med ekspertviden om sommerfugle, jeg har gennemset film om den sortplettede blåfugl 10 gange, for at være helt sikker på, at det vi skriver er rigtigt.

Mette der også er uddannet skovfoged, har også lavet research til hendes akvareller, så der hvor jeg skriver at sommerfuglen bliver spist af en mejse, undersøger hun sagen og ændrer sin første akvareltegning af en mejserede på en gren, til en mejserede i et hult træ, for der kan mejser bedst lide at bo.

Skønt med en nørdet faktatjekkende kollega, når man gerne vil lave en billedfagbog, som kan bruges i undervisningen.

Torben Binzer Meyer har lavet den smukke layout.

Inderside

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: