may the force be with u….

Har stadig indimellem tendenser til selvknibning i arm …er det her mit liv….Med hus på landet nu med mus og kattelem ik at Misser vil bruge den …Det er under dens standard men min bedre halvdel ( ja det hedder det sgu ) er så glad for teknik og finesser …
Hvor er mit visakort mine tøjindkøb og laaaaange cafébesøg ogogog…
Nu er det erstattet med ærtesten vildmarksbad og muldvarpe og tåge en masse lige pt….
Det her liv er langt mere enkelt i des prinipper …Hvis man var en
men nu da vi er to og jeg vist er meget mere til simpel living end ha m den anden …så er det simpel living in progress …I næste uge har jeg ferie får det faktisk idag også vil jeg eliminerer noget af alt det som er overflødigt udfra ryd op i dit rod….
lige nu er der en dreng i lysblåt nattøj med lommellygte der skal agerer lyssværd der leger anakin skywalker fra starwars …
Det er sgu meget hyggeligt og ret enkelt børneeperspektivet er mere down to earth end det min hjerne skyder af på en dag
erkendelse er at første og andet skridt er taget herude
tempoet er sat ned …ift til byen
Det er godt …
og udrensningen er igang …
jeg snyder jo lidt da jeg hver dag tar ind til byen på job kan mærke hvordan stressen kommer ud af kroppen når jeg landet i enghuset
igen ….
Ha en skøn torsdag ….
may the force be with u
Bolette

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: