The Secret…

Gudme søMed sådan en titel må man jo hvis man bare er det mindste nysgerrrig være ved at briste, når man endelig får adgang til en stump af denne film, som så mange taler om !!! Universets hemmelighed….UH den er jo stor …også toner det frem på skærmen efter et par få velvalgte minutter hvor det sædvanlige armerikaniserede halløj er blevet kørt af ..
At universets hemmelighed er = The law of atracttion…..Loven om at hvad du sender ud er det du tiltrækker ….Det vidste jeg da godt …Jeg var så heldig at se filmen sidste sommer via et board jeg er medlem af..Der vidste jeg ikke at den blev så stor jeg kunne godt lide den ..filmen !!! Grundstemningen er behagelig men men, der er altså intet nyt fra vestfronten ….Vi skaber selv vores liv, udfra de tanker og føleleser vi sender ud i universet og jo bedre og mere klar i vores ønsker, drømme og visioner detsto mere bevidste kan vi skabe det liv vi vil have …Enkelt men ikke nødvendigvis let…
Jeg ville bare gerne vide hvad hemmeligheden er, for jeg synes ik rigtig det har været en hemmelighed i den tid jeg har været her ..Jo officielt måske!!! Tvivler også på at hvis man siger til Anders Fogh hvad hans mening er om at vi hver især selv skaber vores liv, kan det da godt være at han vil sige ingen kommentarer. Men i de kredse jeg har bevæget mig i og i de bøger jeg har læst og i det liv jeg har levet og lever ,så er det da soleklaret jeg selv er instruktøren i min egen livsfilm ..Jeg er bare ik helt færdig med min instruktør uddannelse endnu…
May the force be with u
Boeltte

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: