Uden aftryk

Let gang på jorden – eller No Impact Man.

fodspor i sandet

I aften kl. 20.03 i Harddisken på P1 kan du høre et indslag om en familie, der bor midt i Manhattan, New York. De forsøger at undgå at belaste miljøet med deres livsstil. Bl.a. køber de kun madvarer der ikke er emballageret (egne mælkeflasker!) og som ikke er transporteret mere 400 km. Hjemme i lejligheden har de en kompostbeholder, men hvad gør de af den færdige kompost? De bruger ikke wc-papir, men hvad bruger de i stedet? De laver al deres mad selv, hvor de før altid spise take-away. De bruger ikke vaskemaskiner, i stedet står de og tramper med bare fødder i baljen med vasketøj, for nu har familien også valgt at leve uden elektricitet.

Det er ekstremt, men tankevækkende.

PS – solceller på taget sørger for strømforsyning til en computer, for naturligvis skal der blogges om projektet, og der skal også skrives en bog om det.

Lisa

Kommentarer slået fra

Trackback

Desværre er det ikke muligt at kommentere dette indlæg