Tøj, produceret med omtanke for miljø

Smukt tøj og sko, produceret med tanke for miljøet,
det er jo næsten for godt til at være sandt,
så det glæder mig, at andre har oplyst mig om dette sted,
Gudrun Sjödén
:-)

5 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

 1. Jonna, 2/9-2008 kl. 18.11

  Jeg er en af dem der gerne køber tøj hos Gudrun Sjøden, men syntes hendes priser efterhånden er ved at være høje.
  Så må indrømme at det ikke kun bliver der til, selv om jeg godt at lide tanken om hvordan det bliver lavet.Indholdet i pungen sætter sin grænse der for.

 2. Lotte, 3/9-2008 kl. 8.56

  Jonna, tak for din kommentar :-) Ja, penge skal der til ;-) Jeg vil prøve at købe hos hende, ikke meget, men min fødselsdagsgave/julegave. Og jeg er spændt på at få det i hænderne, en skønne dag :-)

 3. Dorthe, 6/9-2008 kl. 22.31

  Ja det er dyrt, men også meget holdbart. Jeg er mangeårig kunde hos Sjøden, og er ofte heldig at handle billigt der, ved udsalg. Der er også en genbrugsside (vintagebutik) på hendes netshop.

 4. Lotte, 9/9-2008 kl. 11.15

  Dorthe, tak fordi du deler din erfaring, med Sjödén. Det betyder meget, at tøjet holder, og med omtanke for miljø gør det ikke noget det koster lidt ekstra. Less is more :-) Jeg vil prøve at kigge på genbrugssiden – den har jeg ikke opdaget! TAK for tippet :-)

 5. Mette Strømpebuks, 28/9-2011 kl. 20.09

  Hvor er det en flot hjemmeside de har, men ja priserne er godt nok i den høje ende. Mon ikke det kunne betale sig at sætte dem ned?

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: