Alternativ juleferie

I min Up With People gruppe skrev en af mine venner fra Canada, at han havde været ved at udfylde sådan en liste af spørgsmål om hvor og hvordan han holdt jul, men var stoppet på halvvejen, da han blev helt trist ved tanken om, at han skulle fejre julen alene.
Hvorpå vi allesammen inviterede ham til at holde jul hos os.

Undtagen Alison hun fortalte at hun havde besluttet at rejse til Ghana i julen og hjælpe med at bygge et klasseværelse (hun skulle også holde jul alene)
og sendte os et link til earthwatch, som jeg sætter nederst, da hele teksten, af en eller anden grund bliver et stort link ellers.

Det er jo ikke helt klimavenligt at flyve til Ghana, men idéen med at bruge ferien på noget fornuftigt til gavn for andre, er ikke så tosset.

Dominick der er læge i Houston bruger oktober, november & december på at skaffe gaver til børn, fra “Residential Treatment Centers (RTC)”. Det er børnehjemsbørn der ikke har familie. Og havde netop været på et nyt center med 15 børn, og tænkte hvordan han skulle skaffe gaver til disse 15 ekstra børn, så tæt på jul (han skaffer gaver til 200 børn i forvejen) da han bliver ringet op, og spurgt om han manglede gaver til flere børn – firmaet “adopterede” straks disse ekstra børn.

God week-end
fra SusieQ

ps. der er Julebazar. Boder og underholdning.
Lør. d. 29. november 2008, kl. 10-17. (Fri entré)
Johannes Skolen, Rudolf Steiner Skolen i Vejle, Sukkertoppen 4, Vejle
Det er en helt vidunerlig Julebazar, med håndlavede ting, økologisk mad, genbrugsbutik osv.

Her er linket til Earthwatch;


mærkeligt det er usynligt når jeg kigger på preview, så det er spændende om I har 4 link at trykke på, eller I bare skal lede efter et usynligt link her et sted – god fornøjelse :-)

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: