Oprydning

Der er ryddet op i spisekammeret

Jeg vil ikke sige at vores spisekammer var husets mest rodede rum. Men rodet – det var det.

Tænk, så fik vi besøg og gæsten sagde: Jeg har altså mod på at kaste mig over det dér spisekammer. Som sagt så gjort. Alt – pånær diverse edderkopper og andet småkryb – blev anbragt i kasser og fragtet ind i stuen. Hold da op, hvor fylder et spisekammer meget, når det er placeret på stuegulvet.

Og så blev alle lodrette og vandrette flader ellers minutiøst rengjort.

Det svære startede, da tingene skulle tilbage igen – for nu skulle der være orden og ikke rod. Sortering, stillingtagen. Ikke meget er blevet smidt ud, faktisk. Men mange ting fik en plads et andet sted end i spisekammeret. For det nye var jo blandt andet, at køleskabet var blevet smidt ud – og så skulle der være plads til tingene fra køleskabet i det dejligt kolde spisekammer, som vi er så berigede atvære de glade ejere af.

Vi er nu en familie uden køleskab. Men med orden i spisekammeret!

2 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

  1. Lotte, 20/2-2010 kl. 23.26

    Det er altså en forrygende idé, at skifte køleskabet ud med et spisekammer!

  2. Lise, 4/10-2010 kl. 10.56

    spisekammer – nøj hvor er jeg misundelig..

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: