Helt tæt på – det emmer af liv underneden ..

Jeg gik mig en tur rundt om min sø – som ligger i forlængelse af vores have og eng – der er lavet en sti hele vejen rundt om Gudme sø -fik historien om hvordan igår – Den kommer en anden gang – men igen var det noget med nogle mennesker der var gået sammen i lokalsamfundet og skabt noget i fællesskab – Det kommer vi til at skabe meget mere af – i den nære fremtid :-)

Det egentlige budskab idag – er at der er liv nendenunder alt det hvide – en traktor der laver naturpleje dernede i skoven ved søen , havde kørt på stien – og for første gang i præcis 2 måneder så jeg en tot græs og noget andet grønt og jord .. Det var som at følel livet piple igennem kroppen :-) og der er nye fuglestemmer ude i træerne – heromkring
Så budskabet er der er mildere tider på vej – det tap drypper alle steder fra lige i skrivende stund af tø – og tø sneen siler ned .. Jeg vil hylde moder jord — Gaia idag ved at besøge et smukt og magisk sted og takke for at vores del af kloden endnu engang er igang med at skabe liv og luft og lys og grønt

Namasté

Dagen er i øvrigt lige præcis idag tiltaget med 2 timer og 56 min af mere lys
…. livet er som det skal være idag
Bolette

1 kommentar

Trackback

Kommentar(er)

  1. Petra, 17/10-2011 kl. 11.17

    Ja, sådan er det når man går det skønne forår i møde…nu er det desværre ved at være vintertid igen….øv!

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: