Forårsfrokost
Skrevet af Anne, 6/3-2010 kl. 14.18 | Hus og Hjem, husholdning, hverdag, mad, miljø, sundhed, Vegetarmad | 1 kommentar
På denne årstid er der ingen lokale friske grøntsager. Og dog, en vis friskhed er der over løg, kartofler (selv om de er gamle, pastinak, persillerod og selleri.
Pil et stort løg og hak det groft. Skræl 4 – 6 kartofler, 1 – 2 pastinakker og persillerod og et stykke selleri. Riv alle rodfrugterne groft og bland med de grofthakkede løg samt salt. Steg på panden i varm olivenolie, 5-6 minutter på hver side. Del på midten og I får 1/2 pandekage hver – hvis du er lidt mere omhyggelig end jeg var, ser det pænere ud på tallerkenen.
Det smager ustyrlig godt, det er supernemt og hurtigt at lave, det er sundt, det er billigt og med et lavt CO2 forbrug.
Lisa Risager, 17/3-2010 kl. 12.58
Uhm, det kunne godt blive en livret hos mig!