Danmark – landet med kopi-TV

Har I andre det også sådan, eller er det kun mig der synes at dansk TV er møgkedeligt?
At der ikke sker et dyt innovation på sendefladen, men at de bare kopierer udenlandske (amerikanske) TV programmer?
Paradise Hotel, Talent, Helvedes kokke, m. v?

Håber nogle af I andre har det ligesådan, selvom det faktisk ikke er så slemt nu hvor vejret bliver bedre og lyset er vendt tilbage, så kan jeg bruge min tid uden for i stedet for at sidde og glo på kedelige programmer, hvor folk vælger hvem de skal på date med, hvem der laver det middagsarrangement, hvem der finder på de mest nedrige intriger osv.

Jeg ser højest 5 (2) minutter og så keder jeg mig bravt.
Synes ikke det beriger eller gør mig et dyt klogere, nærmest tværtimod.

Gad vide om det er mig der er noget galt med?

Kender unge mennesker der går vildt op i det, måske er jeg bare blevet for gammel.
Har måske set for mange oplysende programmer da jeg var ung, og undre mig over at nogen gider se på intriger, intriger der oven i købet er forud indstuderet.

Mens jeg personligt kæmper for at holde min sti ren; undgå at tale dårligt om nogen, begrænser mængden af sladder mest muligt, og prøver ihærdigt at leve op til mine egne idealer om ”at være et godt menneske”.
Ikke at det altid lykkes, næh det er derfor jeg skriver ’kæmper for’ – for det er faktisk ikke så let at smile af alting som Dalai Lama gør og sidde der og se sød, rar og smilende ud.

”Det er H.H. Dalai Lama’s livskald at fremme menneskelige værdier som medfølelse, tilgivelse, tolerance, værdsættelse og selvdisciplin”, har jeg lige læst på en hjemmeside. Suk der er lang vej endnu.
Men jeg kan jo altid sige at; ”jeg arbejder på sagen”.

Gid dansk fjernsyn også ville arbejde lidt på sagen, og være lidt mere innovative, og finde på nogle mindre kedelige og mere kreative, sjove og sprudlende programmer.

Rigtig god søndag til jer derude
kærligst SusieQ

1 kommentar

Trackback

Kommentar(er)

  1. Anne Moloney, 1/4-2010 kl. 8.21

    Vi er simpelthen holdt op med at have adgang til TV. Vi bruger skærmen til at se videoer og DVD. Jeg havde tænkt at jeg nok ville se lidt TV via computeren, licens skal man jo betale. Men nej, ikke et øjeblik har jeg savnet det. Og det er 1 1/2 år siden.

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: