Tankevækkende radio

I sidste udgave af Agenda, der sendes på Danmarks Radios P1 medvirkede Gitte Jørgensen. Emnet er: Hvad blev der af fritidssamfundet? Og hvorfor er så mange mennesker tilbøjelige til at vælge arbejde frem for fritid?
Ganske spændende, ikke sandt?

Agenda sendes hver lørdag kl. 18.03-19.00 og genudsendes samme aften kl. 23.05 samt søndag morgen kl. 07.05 – ikke just prime time, og P1 er vel også nærmest en slags hemmelig kanal efterhånden, men heldigvis kan programmet også høres direkte fra DRs hjemmeside.

Desværre podcaster DR ikke Agenda (men heldigvis mange andre programmer).

(En podcast er en lyd- eller video-fil uploadet til internet, hvorfra den kan abonneres på med et program, som automatisk henter de nyeste udsendelser til brugerens computer. Derefter kan filen eventuelt overføres til en bœrbar mp3-afspiller)

Hvis nogen skulle være interesseret i at lytte til en introduktion til og gode forklaringer af podcasts, så kan jeg anbefale Karin Høghs podjournalen!

Lisa

PS – hvis man kun vil høre interviewet med Gitte, er der et bedre link her.

3 kommentarer

Trackback

Kommentar(er)

 1. Carl, 7/9-2006 kl. 22.48

  … jo, rigtig spændende …

  Måske hænger det sammen med at
  .. i gamle dage var de fleste arbejdspladser de små menneskers fængsel ..
  .. i dag er de fleste arbejdspladser de stærke menneskers legeplads …

  Venlig hilsen
  Carl

 2. moloney, 13/9-2006 kl. 7.46

  Min mand optog halvdelen af udsendelsen til mig (så var der ikke mere palds på båndet….), som jeg hørte mens jeg gik og puslede i køkkenet. Madlavning og opvask er rigtig godt at kombinere med radio. Jeg får fat i min protest del: Jeg vil ikke være med til det. At arbejdet skal fylde SÅ meget. Så er det godt med sådan et modstrøms forum som dette enkle-liv. Finde støtte for de synspunkter, der ikke er så mainstream. Det er jo ikke fordi jeg er imod arbejde. Og heller ikke imod forbrug. Det er mere det, at det bliver så ureflekteret, at vi bare arbejder og arbejder og arbejder og forbruger og forbruger og forbruger. Der er mere til livet, det ved jeg. Det er bare det.

 3. lisa, 13/9-2006 kl. 20.03

  Ja, det er skønt at lytte til tankevækkende radio, mens man laver mad/vasker op/gør rent!

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: