At være og glædes over det som er idag ..

Efter langs tids søgen hid og did , er det lykkes mig at få en kasse biodynamiske grøntsager , bragt til døren , hver uge for ca .. 200 kr ..
Ham der bringer kører alligevel forbi når han har været på torvet i byen .. Jeg er nærmest salig fordi det manifistere flere lag af min drøm om at leve i pagt og med det som er .. og få det bedste ud af det .. og ære den Moder Jord . Gaia vi lever på ..
Har her i løbet af efteråret reflekteret en del over hvor lang tid det rent faktisk har taget mig at livet er blevet som enkelt som det nu .. 4 år .. Det er første år hvor jeg med overkskud og sindsro har fået syltet lidt og lavet grød af æbler og blommer inden de svandt væk .. har fået spist alle mine tomater og agurker .. Kender en del ansigter hos købmanden og bruger og nyder mit nærområde til fulde især naturen .. Idag vil jeg glædes over at gå op i det lokale dagcenter og træne , inden det lukker første januar ..
lave mine grøntsager iaften og ..
glædes over at vores nyarvede genrbrugskat som er helt skønt også er faldet til og trives ..
livet er lige her i morgengryet
Namasté ( det guddommelige mig genkender og hilser det guddommelige idig …

Skriv den første kommentar

Trackback

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: