Personerne bag

Du er tunet ind på Danmarks første weblog om simple living. En blog, hvor dedikerede simple living-tilhængere skriver om alt fra hverdagsagtige begivenheder til mere filosofiske og politiske emner.

Bloggen er ret rummelig, og folk har forskellige religiøse og politiske ståsteder, men fælles er bekymringen for vores miljø, og tanker om hvordan man kan leve mere bæredygtigt. Hvis du vælger at afprøve tingene du læser om her, så sker det på eget ansvar.

 • Carl Slumstrup, Svendborg. Født 1954 – Jeg er “vokset op med enkelthed”, og er interesseret i praktiske, kulturelle og kreative alternativer til forbrugssamfundet: “Hvad er det vi vil” og ikke kun “hvad er det vi ikke vil”. Jeg er med i et par grønne / økologiske projekter, også hér med meget fokus på ‘de gode oplevelser’ ved sund livsstil og kontakt med naturen.
 • Lene Lindholdt, Ørestaden, København. 35 år. Gift og har to små børn. Jeg har været med i Simple Living netværket i ca. to år og vil her mest ta’ udgangspunkt i Simple Living i hverdagen – lige der, hvor jeg er.
 • Bolette Heggum. Årgang 1968, quinde, spirituelt væsen, mor, kæreste, kollega, veninde, menneske… lever for at være med til at give mennesker tilbage til dem selv …men lige nu for at finde roen i mig selv. Vil skrive udfra emnet fra storbychick til landsbytosse om alt hvad som sker udenfor og indeni mit liv. Er flyttet så langt ud på landet at de i lokal avisen reklamerer for oma magarine, hvor fedt…
 • SusieQ Kierkegaard (Vejle) årgang 1964
  Kom med i Simpel-livings internetgruppe oktober 2003 og i oprydningsgruppen januar 2004. Vil skrive om økologi, haven, livet, det der rør sig og som inspirerer i hverdagen; bøger, børn, natur, tanker og kærlighed :-)
 • Leif Stani Leszczynski, Vejle, årgang 1950. Er førtidspensionist. Uddannet inden for Handel/gennemført diakonskole. Er gift, 2 børn. Frivillig i en socialcafe. Inspirationen om et enkelt liv fik jeg, som et ungt menneske, da jeg deltog i U-Landsforeningen Svalernes klunserlejr. Blev fascineret af Abbe Pierres simple sociale kristendom. Samværet i lejren havde styrket min lyst til at leve et mere enkelt liv bl.a. materielt og i min tro, som ellers kritisk venstresnoet katolik. Senere levede jeg et år i et katolsk kommunitet, hvor vi bl.a. havde besøgstjeneste i et fængsel. Har jobmæssigt prøvet alt mellem himmel og jord: sømand, skibsværft, DSB, bibliotek,ekspedient, plejehjem og varmestuer m.v.
 • Anne Moloney, årgang 1952. Samme mand gennem 30 år og to voksne børn. Jeg lever et relativt enkelt og ind imellem ganske ukompliceret liv på den lille ø i Smålandsfarvandet, Fejø, hvor jeg blandt andet afholder retreats.
 • Lotte Hove, årgang 1969. Deler mit liv med Thomas og vores to drenge på fire og seks og bor i et lille hus i en landsby i et af Danmarks udkantsområder..

Vi skriver de fleste af ugens dage. Skriv gerne en kommentar til de enkelte indlæg. Det gør det hele mere levende. Har du mod at skrive et indlæg, så skriv en kommentar her på siden, og en af os vil kontakte dig.

På gensyn!

Trackback

Kommentar(er)

 1. Karin Børsting, 31/10-2007 kl. 13.04

  Vedrørende ulandsbistand
  Prøv at støtte små forretningsdrivende i de fattige lande. På Kiva.org kan du selv finde frem til det menneske/den forretning du ønsker at låne penge til. Dine penge bliver betalt tilbage i rater og du kan så låne ud igen… På den måde er mange fattige blevet selvforsørgende. Nem og direkte bistand. jeg er ret vild med konceptet – tag et kik..
  kærlige tanker
  Karin

 2. Q, 13/1-2008 kl. 1.02

  Hej Karin

  Tak for linket – det er en rigtig god idé.
  Faktisk også at pengene kommer retur, så et andet lignende projekt, men der gav man pengene, hvilket også er helt o.k. med det er godt hvis man har chancen for at hjælpe flere.

  venligst Q

 3. Hanne Oustrup, 8/2-2008 kl. 20.51

  Hej,
  Netop hjemkommet fra en Skånetur med Ø-riget se http://www.oeriget.dk.
  Ø-rigets leder er Vibeke Fenger. Det er et firma, som arrangerer rejser på Øerne i Danmark, men også ture til Tyskland. Hun var arrangør og leder af turen, som foregik med bus. Emnet var Simple Living, idet Ø-riget havde fået midler fra Socialfonden til at udvikle begrebet Simple Living indenfor Ø-turisme.

  Vi var rundt og se på forskellige overnatningsprojekter og et enkelt Wellness projekt. Nogle af os forstod ikke ganske konceptet og bad om en forklaring.

  Vi fik så at vide at Simple Living indenfor turisme blev forstået således, at turisten skulle kunne købe en total færdigpakke til en ferie, kur eller lign, hvor alt var arrangeret. Det kunne være særdeles luksuriøse tiltag, men måske også andre. Altså Simple Living var = færdigpakke.

  Vi troede at Simple Living handlede om miljø, natur enkelt levevis, indre værdier og andre måder at gribe tilværelsen an på: alle de gode initiativer, som kunne bringe ro i sjælen og få øjnene op for initiativer, som ikke handlede om forbrug, sidste mode, handel og profit.

  Men vi blev forklaret, at det handlede om at mennesker nu om stunder var så travle måske stressede, at de ikke selv havde tid til at tage initiativer vedr. planlægning af ferier, rekreation, afslapning eller hvile, således at alt skulle være arrangeret på forhånd.

  Hvor er I blevet inspireret til den Blog om Simple Living.

  Venlig hilsen Hanne Oustrup

 4. Jens Johan Dahlkild, 8/2-2008 kl. 23.35

  Hej Hanne!

  Jeg var med på samme tur, og fik altså alligevel mange positive indtryk med hjem.

  Men – “Simple Living” var af mig ved turens start forstået som et forsøg på at finde ind til noget af det oprindelige, noget af den egenart, som særligt de små samfund – ikke bare på de små danske øer – men også i andre af Danmarks yderzoner stadig har, og som i deres mangfoldighed kan danne basis for en værdifuld side i oplevelsesturismen.

  Jeg mener – som du – heller ikke, at forkælelsestemaet i Ø-rigets fortolkning, var helt klar for mig i begyndelsen.

  Jeg mener således ikke, at en turist, som ønsker “Simple Living” forventer, at nogen på et turistkontor på forhånd har løst alle problemer, arrangeret det hele, opfyldt alle individuelle ønsker, sørget for at nogen har pakket madkurven, lagt badekåben indbydende frem på sengen, sørget for at spa-badet er parat, så man bare skal slappe af og nyde livet.

  Måske drømmer mange om noget sådant, men mon de så som turister fokuserer på begrebet
  “Simple Living”? Dette kunne til gengæld gerne være blomster på bordet og et hjerteligt “Velkommen”.

  Noget som kunne bekræfte de indre menneskelige værdier og give glæde og indhold.

  Med levende hilsen

  Jens Johan Dahlkild

 5. Susie, 4/1-2009 kl. 1.57

  Hm Hanne jeg synes ikke deres fortolkning af en simple-living ferietur helt harmonerer med det jeg forstår ved simple-living.
  Her synes jeg Carls mange indlæg på bloggen her langt mere i tråd med hvad jeg opfatter som en simple-living ferie, prøv selv at læs mere fx. om Klods Hans Karavanen.
  Men folk fortolker begrebet bredt, og p.t. er der vist ingen der har patent på begrebet, så det vil nok blive brugt i flæng, og opfattet forskelligt.

 6. Karen Schousboe, 17/6-2011 kl. 9.40

  Hej, jeg har linket til jer. Måske har I også lyst til at linke til mig?

  De venligste hilsener

  Karen Schousboe

  (Det enkle liv. gyldendal 1996)

  Det er hermed gjort Karen. Har også lige bestilt din bog på biblioteket.
  De bedste hilsner fra SusieQ

 7. Henning, 17/6-2011 kl. 14.06

  Hej Karen.
  Tak for det spændende inlæg jeg håber de lave et link til dig. Grunden til den kommentar er. Jeg skal til at bygge en ny gammel vindmølle. Ikke særlig stor men nok til et hus fra 1800 tallet. Jeg syntes det er en spænden hjemmside du har lag link med. Jeg tror bare at den her blog er afgået ved døden. ;-) ))

 8. Niels Kjær Olsen, 25/6-2011 kl. 21.18

  Hej folkene bag Det enkle Liv,

  Jeg synes jeres blog er rigtig fin der er en søgen efter at vi allesammen kan komme til at leve i den bedste af alle verdener. Jeg læste eksempelvis om jeres opgør med vækstideologien og synes det er en vigtig pointe.

  Jeg ville gøre jer opmærksom på, at jeg har startet et nyt politisk magasin – *.topia (www.magatopia.dk). Vi vil gøre dansk politik mere visionært, og vi vil gøre det ved at præsentere forskellige synspunkter og tankevækkende perspektiver. Vores mission er ambitiøs og måske naiv, men jeg håber, at nogen som jer kunne være interesseret i, at være med til at krænke politikernes eneret på at definere Danmarks fremtid. Lad mig vide, hvad I synes. Jeg kan nås på niels@magasinettopia.dk.

  Håber at høre fra jer – og ellers held og lykke med jeres projekt.

 9. Leif, 19/7-2011 kl. 13.04

  Tak for dine pæne ord Niels !
  Er opmærksom på det ny og spændende politiske magasin.
  Læser den med glæde. Er mange spændende refexioner og perspektiver i dit magasin. Anbefaler den videre.

 10. Leif, 19/7-2011 kl. 13.20

  Kære Karen Schousboe
  Fint hvis du sende et link til vores Det enkle liv.
  Personligt har jeg haft stor udbytte af at læse din fortræffelige bog.

 11. Didde, 20/7-2011 kl. 15.59

  Hej med jer,

  I skriver at i er tilhængere af Simple Living som om det er et koncept/gruppe, eller er det mig der læser det forkert?
  Bare nysgerrig :)

  Hilsen Didde

  Hej Didde

  Jeg svarer dig lige her under dit spørgsmål, ellers kommer mit svar for langt ned i forhold til det.
  Faktisk var det vist slet ikke meningen, at man skulle kunne skriver lige her :-)
  det-enkle-liv.dk er oprettet af nogen af de mennesker der var med i den Simple-living gruppe der blev oprettet på nettet af Gitte Jørgensen der er forfatter til bogen Simple-living.dk

  Om det er et koncept, det kan man vel godt kalde det, så vidt jeg ved kom det fra USA. samtidig er det jo også sundfornuft, sådan som mine bedsteforældre praktiserede det. Der lå éen pose i deres affaldsspand når den blev hentet – resten komposterede de. Og så må de vel have haft et ret lille forbrug, dengang pakkede man heller ikke alting ind i 3 lag emballage.
  De bedste hilsner fra Susie

 12. Henning, 20/7-2011 kl. 16.32

  Det er hel rigtig opfattet Simple Living og
  permakultur og gør det selv :-) Can-selv ;-)
  Konsept/Gruppe. Altså alle der har lys til at
  være med rund om i landet. Mange forskællige
  ideer og konsepter. Foreksempel er vi to af
  os jeg 100% ved går ind for anti materialisme
  Men der er nu mange ideer i gang rund om i DK
  Jeg personlig håber på at der kan laves noget
  med at bytte produkter. Mit personlige mål er
  selvforsyning med eneagi og mad inden jeg blive
  60 år ;-) Ikke ved hårdt arbejde men ved at hjæle naturen give den en hånd så den kan give noget tilbage. Plante frugter og bær i skoven
  fodre hønsefugle, hjælpe fiskene med yngle steder o.s.v. Jo og så lade solen hjælpe med
  at lave varmekrævende produkter… Der er mange ideer. Vi vil vild gerne høre din plan.
  Hilsen Kreativ@sol.dk

 13. Francis, 11/11-2011 kl. 14.26

  Spændende indlæg .

  Hvordan med at lave et bofællesskab, med små huse til den enkelte og til større til fællesskab køkken og badefaciliteter,
  Mange bor alene og andre bliver alene på et tidspunkt,
  det-enkle-liv, kan være til stor gavn for alle
  -passe på hinanden
  -spise
  -underholdning
  -rejse sammen
  -og det er meget billigere hvis man i et lille hus kun har hvad man har brug for
  -minimumvarmeudg
  -el mindre

  jeg ser frem til at der er andre der har mod på et nyt livsinhold isteden for vort stressede samfund,
  hvor alle bare skraber til sig, men alligevel ender med at være alene i et hus elle lejlighed og senere skal have hjælp af kommunen 3 gange om dagen for til slut at ende på et plejehjem.

  sænndende ikkesant

 14. Ana R. Chist., 13/11-2011 kl. 10.12

  Hej Francis.
  Vi er nogle få folk der tænker i sammen baner som dig. Jeg tegner mange af de der små huse. Og roder meget på internettet efter alternaive ny eller gamle materialer så der er noget for en hver smag og pengepung. Husen skal hels være spændende og pæne men også meget billige. Jeg vil helst have folk med ud på landet og bygge en mini by andre vil at det nærmst er en bydel tæt på københavn men kun få folk svare på e-mail desværre ;-) Mit bedste bud på en mine by er faktisk i forbindelse med en lille campingplads fordi så skal der være der der faciliteter som du beskriver til rådighed. Fælles køkken og billigt spisested. Havemand der hjælper folk med køkkenhaver. frugtræer og bær buske på pladsen. Welsnes. Hvis man vil lave en mini by ude i et samfund så vil der være krav om huset er et helårs hus på over 45 kvadratmeter. Mange kommuner har mindstemål på en byggegrund og mange steder koster grunden alene over 500,000 kr. og så er der lige de nye isolerings regler model 2015. Der for er det jeg er hug på en mini by som en del af en campingplads område. Dels er en campingplads en viksomhed med fosikringer og andre muligheder. Det vil dog betyde plads leje eller anparer. jeg et fantastisk naturskønt sted med gode fritid aktiviteter 3 måneder af vinteren er der lidt tomt men om sommeren er der mange turister. Husene i området er i forvejen ikke så store. Kunne man lave + eneagi huse på 10 og 15 og 25 kvadratmeter og små lejligheder på under 10 – 15 kvadratmeter. Vi kan skabe sundere produkter som er lavet af råvarre fra området fordi naturen er så gavmild . Man kunne lave et fantastisk mine by del hvor det at bo ville koste måske 14 dages arbejde om året eller 1000 kr om måneden eller måske at man udlåner sit hus i 8 uger af sommeren til turister. Medens man bygger kan man bo i campingvogner eller camping hytter som jo er på Camping pladsen. I kan finde mig på facebook under Ana R. Chist.

 15. Ana R. Chist., 13/11-2011 kl. 10.28

  Skal husen være billige er man nød til at have en billig grund med lav egendomsskat eller en lånt grund hvor husene så skal kunne flyttes men der er altid nød til at være minds en fast bygning med værrelser og andre faciliter så man har et værelse og en lille hytte. Altså for at have en adresse da man ikke normal må bo i små huse. Man er selvfølgelig nød til at tale med kommune hvis man skal have flere anekser huse til en gård end to på 15 kvadratmeter. Til gengæld må man lave mange værrelser i den samme bygning altså en gård. eller på et vandrehjem.

 16. Hvordan ?, 17/1-2012 kl. 10.19

  Kære Det Enkle Liv,

  jeg er enig i mange af jeres betragtninger, og har læst en del om Amish. Vækst scenarier er længe passé – af den simple grund at materiel behov ikke længere er til stede i Vesten & Japan. Alt er stort set gen-køb. Intet ny-salg.
  Men det er lidt bøvlet at få US opholdstilladelse for at blive Amish og leve enkelt med hestevogn osv – så hvordan leves der ” amish hhv enkelt liv i DK ” ?
  Jeg tænker på, hvordan er man selvforsynende med f.ex grøntsager – når dette er en ting der jo kun lykkedes i sommerhalvåret i DK, eller ?
  At få indkomst a la Amish via godt håndværk i DK, handel eller landbrug i DK, er det jo længe slut med i grundet 50 % skat, 25 % MOMS, fødevarekontroller der chikanere osv.
  Og vel for få kunder i DK til hjemmestrikkede uldtrøjer, eller ?
  Nogen skrev, at privatisering mv har ødelagt DK økonomi. Der må vi bare sige : nix.
  Det er præcis omvendt – det er 900.000 offetligt ansatte, 1 mio pensionister og 1 mio unge = 3/5 af Danmark som har bragt DK på afgrundens rand med minus på 900 MIA i det OFFENTLIGE Budget.
  Mantra om uddannelse , uddannelse og atter uddannelse med verdensrekord i uddannelsesinstitutioner og dertilhørende alt for store omkostninger for samfundet til lønninger – og så uddannelse af ungdommen til alt for stor del offentligt ansatte der ikke bidrager til nogen mer-værdi. Se i Spanien – de unge er højt uddannede men har 51 % arbejdsløshed. Så, løsningen er ikke høje uddannelser på satens regning – løsningen er villighed til at klare sig selv.
  Dette er sagens kerne.
  Men igen – hvis man nu gerne vil leve uden offentlig indblading = virkeligt det enkle liv – hvordan får du så i DK en indkomst / penge til det minimum nødvendige ved at bo ude på lanet og indgå at træde ind i hverken industri samfund, offentligt service erhverv, mv ?
  mvh
  S.Andersen

 17. Susie, 18/1-2012 kl. 22.16

  Kære S. Andersen

  Jeg tror ikke på at ret mange af os kan eller vil leve som Amish. Men der er bevægelser der går imod mere selvforsyning og John Seymours 30 år gamle bog “Selvforsyning” er blevet genoptrykt i en ny udgave. Der findes Permakulturer på Fyn se evt; http://selvforsyning.dk/wordpress/ de gør faktisk klar til nye tilflyttere p.t. og der findes små enklaver af mennesker, der forsøger at leve langt mere i harmoni med naturen og med langt mindre forbrug end det omgivende samfund, flere andre steder i Danmark – uden dog at være Amish. Men ja noget skal man jo leve af, og en del er kreative og kombinerer det enkle liv med retreats for hyper stressede der så kan få ro i hjernen (det er da lidt smart).
  Venligst Susie

 18. Henning Nørholm. Simonsen, 19/1-2012 kl. 19.26

  Nogle af os kan godt tænke os at leve i stil med Amish grundtanker men uden den der religiøse del der følger med. Det jeg er lidt ked af er at mange steder bliver der permakultur til noget der virkelig koster penge. Det er jo ikke sådan at man kan få jord til 10,000 kr og gratis hjælp til at bygge et hus på 43 kvadratmeter Så selv om man drømmer om at stå helt af samfundet så er der meget svært. Amish i USA jo med se hvilke store landbrug de har altså det er ikke for fattige borgere. De arbejder også fra 4 om morgenen til sent på dagen. Der er mange gode ting ved Amish men der mangler også noget. UD med tv og Mobilen og kunstige tekstiler. Amish siger de er simple folk men de kunne nu godt have glæde af en vaskemaskine.

 19. Susie, 2/6-2012 kl. 2.36

  Ja :-)

 20. Louise, 26/6-2012 kl. 15.11

  hej. Jeg søger én eller gerne flere personer, der er i det enkle liv-fællesskabet. Jeg skal skrive en artikel til Danmarks medie og journalisthøjskole. Jeg er interesseret i minimum én, der kan fortælle mig om ideologien, den praktiske levevis og baggrunden for at indgå i netværket. Jeg søger en person i København, som har lyst til at mødes med mig.

  Jeg håber, at fra flere af jer.

  De venligste hilsner fra

  Louise

 21. Jana, 15/1-2013 kl. 0.59

  Imponerende at læse hvor godt mann kan have det i det fri , uden ræs og konflikter med familje … Kan man købe eller leje en grund eller hvordan er der muligheder Knuzz til alle Jana

 22. Henning Simonsen, 15/1-2013 kl. 23.18

  Hej Jana
  Der findes da rigtig mange muligheder. Det kommer jo and på hvad du har lyst til. Konohaver der kan man af og til være så heldig for få penge at der følger et lille hus med. Man kan også låne en have af en ven eller noget jord af husejere ellerlandmand.
  Det hænder også at der er billig jord at købe rund om i landet hvor der ikke er byggepligt. Jeg har et gammel hus med 1600 kvadratmeter have og på Læsø har jeg lånt et gammel tanghus med skov og have for ingen penge. klik på mit navn så kommere du ind på min hjemmside…man kan sikkert også let leje et hus med have og i nogle boligforeninger har de haver…… man kan også hvis man vil i hemmelighed finde noget jord som ejes af komunen eller staten. i sovjet dyrkede mange borgere grøntsager på statens jord. ;-)

 23. SusieQ, 20/1-2013 kl. 12.38

  Kære Henning Tusind tak fordi du har svaret Jana. Jeg får desværre ikke noget tips om det når nogen siger på denne side, så det er dejligt at I læsere også tager ansvar for at give relevant feedback på spørgsmål.
  :-)

  De bedste hilsner Susie

 24. Henning Simonsen, 20/1-2013 kl. 13.34

  Jeg har sikker fortal om at jeg en gang lavede en have på min altant. Jeg havede en gang en lejlighed med en altan på 10 kvadratmeter der var før plantsækkens tid men jeg lavede faktisk en have på 21 kvadratmeter ved at lave hylder og altan kasser. Op på vægen og inde i stuen en forstørret vinduskam med tomatplanter og vandmelomer der groede ned på gulvtæppet i små høkasser. Man kan sagten også lave en have på et garage tag. Så er der dem der planter ting i det offentlige rum….. Finder et sted i en park o.s.v. Det er ret let at få lov at låne noget jord eller en have….Bare et opslag i Brugsen eller på biblioteket o.s.v. Eller spør kolonihaveforeningen eller på lystbådehavnen etc.

 25. Steffen, 25/1-2013 kl. 22.08

  Kære Skribenter,

  Mit navn er Steffen, jeg skriver til jer fordi jeg gerne vil gøre opmærksom på et rigtig godt projekt. I dag bliver alt for mange brugbare ting smidt ud, som i højere grad bør blive genbrugt.

  http://www.Afhent.dk er ny webportal, der giver danskerne mulighed for at bortgive, bytte og søge gratis ting i hele Danmark. Det er 100 % at oprette en bruger.

  Håber det kan få en plads på jeres blog.

  Mange hilsner
  Steffen

 26. SusieQ, 3/2-2013 kl. 16.46

  Tusind tak Steffen, det passer som fod i hose med et blog indlæg jeg er ved at skrive, så det passer fint ind, og vil snarest få plads på siden :-)

  De bedste hilsner
  fra Susie

 27. Thomas, 9/2-2013 kl. 15.07

  Hej med jer…

  Jeg er absolut ny herinde og har kun været på en ganske kort rundtur, hvilket nok vil afspejles i det jeg gerne vil spørge jer om.

  Specielt to ting vil jeg gerne spørge ind til.

  1. Er det muligt at oprette et nyt emne som ikke medlem – umiddelbart ser det ud som om, at det ikke er muligt (hvis ikke, hvordan bliver man så medlem ? – det synes jeg heller ikke jeg har kunne se).

  2. Findes der mon folk herinde, der ikke allerede er etableret i sit “enkle liv” og kunne tænke sig at “rive teltpælene op” og være med til at begynde noget nyt. Jeg ved at det er en MEGET sparsom beskrivelse, men jeg tænker at det er ligegyldigt at dele værdier på så tidligt et tidspunkt :o )

 28. Henning, 14/2-2013 kl. 12.36

  Det sker så meget på det altenative område og der er gang i debatten om livskvalitet og livsformer… Et pengeløst samfund og dog ringe og time for time og minut for minut på kredit kontoen. Jeg tror mere på at der skal være et pengesystem hvor mønterne heder time og minutter Så kunne den største valuta være Ø-er Mange lave permakultur tiltag men. Mange har jo deres egen drømme som de så vil have os andre med på. Jeg tror på at det bedste er at vi bor spredt men samarbejder. I Rusland lavede man sort økonomi men der brugte man Dollar og Mark som sort valuta,,, Vi kune sagten bruge guld og sølv mønter fra andre lande. Det er ikke hel umulig at finde folk som vil rive tæltpælene op….Det kunne jeg selv godt finde på hvis jeg fand den rigtige dame også selv om jeg har fine og billige muligheder her hvor jeg selv bor. Nu har jeg været ledig i over 3 år og jeg ryger ud af systemet og hvad skal jeg så bag efter…. ;-) jEG HAR IKKE TÆNK MIG AT KOMME TILBAGE TIL SAMFUNDE SOM VI KENDER DET…….. Jeg har faktisk mødt et par piger og mænd som vil være med til at starte noget nyt……. Du har sikker en profil op LØS ? Det var altså lid lettere at tage stilling til dit spørsmål hvis du fortalte om din ide, By under havet eller en hængende by i himlen? Eller en by der kan flyttes ?

 29. AnneDK, 30/4-2013 kl. 10.11

  Det ville gøre det mere overskueligt hvis “Personerne bag” slettede alle spam indlæggene – hvilket så nok er alle dem på engelsk …

 30. SusieQ, 4/5-2013 kl. 17.48

  Hej Anne, det forsøger jeg også, men det er faktisk svært at holde trit med, de spam kommentarer der kommer.
  Men tak for din henstilling, jeg skal se om jeg har mulighed for, at være lidt hurtigere på aftrækkeren, men kan ikke love det, for det er ikke mere end 14 dage siden jeg slettede en helt bunke sidst.
  De bedste hilsner SusieQ

 31. Helle Bøttiger, 6/6-2013 kl. 12.00

  Kære brugere af Det enkle liv.

  Jeg er ved at caste dejlige mennesker til et inspirerende madprogram på TV2. I den forbindelse er jeg faldet over jer -og jeg tænker, at I eller nogen i jeres netværk, kunne have lyst til at lege med?

  Jeg håber, at I har lyst til at dele nedenstående med de mennesker i omgiver jer med? I er velkomne til at ringe eller skrive til mig, hvis der er noget i er i tvivl om!

  Jeg glæder mig til at høre fra jer!

  Mange hilsner Helle Bøttiger

  Her er lidt inspiration fra redaktionen:

  Har du Danmarks lækreste køkkenhemmelighed?

  Vi søger ildsjæle, der synes det er dejligt at dyrke egne afgrøder, finde spændende ingredienser i naturen, opdrætte dyr og har en passion for at tilberede resultatet af deres anstrengelser.

  Er du bidt af at dyrke dine egne råvarer eller finde spændende ingredienser i naturen? Brænder du for at bruge dem, til at finde på helt særlige specialiteter?

  Så er det måske dig, der skal dele din passion med resten af Danmark? Det kan blive din køkkenhemmelighed, der bliver kåret til landets lækreste!

  Der er tale om et seriøst og inspirerende madprogram, der tager os rundt i landet for at møde dejlige mennesker, der brænder for at dyrke deres egne afgrøder og bruge dem i hjemmelavede specialiteter.

  Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har lyst til at lege med eller høre mere om projektet!

  Mange hilsner Helle Bøttiger, Nordisk Film TV

  helle.boettiger@nordiskflmtv.com

  26 39 69 29

 32. Benjamin, 13/5-2014 kl. 5.37

  Hej, er der nogen der har lyst til at blive interviewet, vedr. et skoleprojekt om simple/slow living? Det skal være nogen der selv lever på den måde. Vi har ikke så meget tid, så kontakt mig snarest.
  PS gerne en fra hovedstadsområdet

 33. Benjamin, 13/5-2014 kl. 10.12

  skriv gerne til mig på: ben007@live.dk

 34. SusieQ, 14/5-2014 kl. 20.23

  Har sendt dig en mail Benjamin :-)

 35. Victoria Poulsen, 15/3-2016 kl. 14.57

  Hej, er der en mailadresse, hvorpå jeg kan komme i kontakt med en af jer? Jeg er journalist og arbejder i øjeblikket på et digitalt projekt om grøn livsstil, hvor vi vil invitere bloggere inden for emnet til at skrive et debatindlæg. I den forbindelse vil jeg gerne have kontakt til en af jer, hvis det kunne have interesse.

  Med venlig hilsen

  Victoria Poulsen, journalist

 36. Lars, 5/12-2016 kl. 9.15

  Hej

  Syncs Ike I scarier så meget på de forespørgelser i denne tråd?… men jeg vil nu alligvel prøve med et spørgsmål, det kan jo være jeg er heldig. Hvorfor er I stoppet med at skrive indlæg i juli måned i år??? Har I opgivet bloggen??? Svar venligst.

  Mvh Lars H.

 37. SusieQ, 16/12-2016 kl. 21.57

  Hej Lars

  Hvad er det du gerne vil have svar på, som der ikke er svaret på i denne tråd?
  Har skrevet personligt til Victoria, hvis det er hendes indlæg du mener.
  Men ja jeg kan godt se, det er vist ved at være tid, til at der bliver skrevet nogle nye indlæg.
  Det er kun mig der skriver på bloggen nu. Og jeg har været inde og kommentere og rette i nogle af de tidligere indlæg,men det giver jo ingen ny blog. Mit arbejde som projektleder tager meget tid, men om lidt holder jeg juleferie, så kan det være der pludseligt, bliver et overskud af skrivelyst. Det er også ok. at komme med gode ideer til hvad man gerne vil have, at der skal skrives om.
  Dem der oprettede bloggen i sin tid, har trukket sig ud af den. Men jeg synes det var synd at den døde med alle de mange gode tips og ideer og tanker omkring bæredygtighed, så jeg betaler trofast hvert år, for at bloggen kan overleve. Selv om der ikke lige bliver skrevet så mange blogindlæg, så får jeg med jævne mellemrum henvendelser fra folk, som gerne vil have svar på et eller andet gammelt indlæg. Har lige fået en henvendelse omkring et oprydningsblog opslag, så det viser jo, at der er mennesker der stadigt har glæde af det vi har skrevet igennem årene. Skriv gerne igen Lars, hvis jeg har misforstået dit spørgsmål.
  PS. Lars H forsøgte at sende dig en personlig mail, men den mailadresse du har skrevet i indlægget virker ikke, så er det ikke så let at svare.
  NB. Tusind tak for dit spark, nu har jeg også fået ryddet op i vores blogroll og slettet alle “de døde links.”
  De bedste hilsner
  SusieQ

 38. Bolette, 14/6-2017 kl. 5.22

  Hej Susie

  da jeg stadig står som skribent kunne jeg godt tænke mig hvis du sendte mig et login det er druknet i en død mail

  knus Bolette

  kontakt@kvindetemplet.dk

 39. SusieQ, 23/7-2017 kl. 18.41

  Det er sket Bolette :-)

 40. казино pin up, 11/6-2024 kl. 2.59

  Также на рынке России представлены зарубежные игровые платформы.

RSS-feed til dette indlægSkriv din kommentar: